Ед Шийрън пусна новото си видео, заснето в Украйна


Ед Шийрън пусна новото си видео, заснето в Украйна
Снимка: Dan Martensen

Ед Шийрън пусна концептуалното официално видео към парчето "2step" feat. Лил Бейби – една съвсем нова версия на песента, чийто оригинал е от мулти платинения му албум от 2021 г. "=".

Заснет в Киев, Украйна, и режисиран от Хенри Шолфилд, видеото показва впечатляваща хореография докато Ed, Лил Бейби и техният екип се движат из града, служещ им за фон.

Говорейки за видеото, Ед Шийрън споделя – "Филмирах видеото към "2step" в Киев, Украйна, преди да са започнали опустошителните действия на насилие. Това беше първият път, когато посетих страната, и се почувствах толкова добре дошъл по време на престоя си там - всички от екипа на продукцията до многото хора, които срещнах през почивните си дни. Украйна е горда и решителна страна и аз съм благодарен, че имах възможността да снимам видеото си там. Заставам зад Украйна и ще даря роялтизите от стриймването в YouTube на видеото на Хуманитарния призив за Украйна на DEC x".

Украинската продуцентска компания на видеото, Radioaktivefilm, добавя – "Това видео ни напомня за най-добрите времена. Това беше последното видео, което направихме, преди нашият свят да се разпадне. Гледането му ни дава малко нормалност и щастие и се надяваме да се насладите на това видео толкова, колкото и ние в момента".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама