Ед Шийрън с нова песен, вдъхновена от Покемон (ВИДЕО)


Ед Шийрън с нова песен, вдъхновена от Покемон (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Певецът Ед Шийрън обяви, че на 29 септември ще пусне ново парче, "Celestial", което е посветено на анимационния герой Покемон.

"Любовта ми към Покемон започна със събирането на картички за размяна в началното училище и видеото към новата песен е анимирано от създателите на играта", каза той.

Споделяйки рисунка, на която е изобразен с героя Пикачу от игрите, Шийрън написа в социалните мрежи, че е "започнал" увлечението си по Покемон на 7-годишна възраст, като е събирал тематични карти. След това е станал фен на анимационното телевизионно шоу, а на осмия си рожден ден е получил портативна конзола "Gameboy Colour".

"Обсебен" е меко казано. Сега съм на 31 години, все още имам същия Gameboy Colour и все още играя Pokemon Silver по време на дълги полети", казва британският певец.

"Наистина, наистина го обичам. Като дете то ми даваше възможност да избягам в един фантастичен свят, който сякаш продължаваше и продължаваше, а в живота на възрастните носталгията е тази, която ме кара да се чувствам отново като дете. Запознах се с хората от Покемон, когато пътувах в Япония, и се пошегувахме, че ще напиша песен за тях. И ето че сега сме тук", сподели още той.

Поредицата, съкращение от Pocket Monsters (джобни чудовища), е създадена през 1996 г., но оттогава се е разраснала и включва множество телевизионни сериали, филми и игри с карти.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама