Елена се оказа абсолютен тактик, подмазва се на Валерия (ВИДЕО)


Елена се оказа абсолютен тактик, подмазва се на Валерия (ВИДЕО)
Снимка: bTV

Във вчерашния епизод на "Ергенът" Елена показа, че освен редактор по професия, очевидно използва това си качество и в личния живот. Тя не позволява да стане жертва на събитията, а извлича максимална полза от тях, като ги реди така, че да покаже себе си в най-добрата светлина.

Вижте още: Тита и Миро от "Един за друг" ще стават родители (СНИМКА)

Снощи зрителите на предаването станаха свидетели на напълно неочакван обрат в "Ергенът".

След инфарктната вечер, в която Елена бе "посечена" от Евгени, след като го упрекна, че не "играе според правилата", редакторката реши да се извини на своята най-голяма опонентка във формата – Валерия. Преди да помоли за прошка, тя посочи, че се чувства зле заради поведението на пианиста, който в предишните епизоди даде роза на Валерия, въпреки че тя наруши правилата и се натресе неканена на купона на другите момичета.

След като снощи Елена взе последната роза като наказателен акт от страна на Евгени заради поведението ѝ, редакторката промени напълно хода на събитията.

Тя изнесе прочувствена реч пред Валерия, за да се сдобрят.

"Бяха ми много трудни последните 24 часа и не знам дали в любовта и във войната има правила, но със сигурност знам, че сме тук, за да правим любов, а не война. Знам, че нямаме право да съдим никого и затова искам да се извиня на Валерия пред всички вас, че си позволих да я осъдя по-остро, отколкото нейните действия заслужаваха", каза почти разплакана Елена на Валерия.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама