Елена успя да си открадне целувка от ергена Евгени (ВИДЕО)


Елена успя да си открадне целувка от ергена Евгени (ВИДЕО)
Снимка: bTV

Не знаем дали Евгени успя да оплете Елена в мрежата на любовта, но тя определено го направи.

За разлика от останалите участнички, които завираха пианиста по различни кьошета на къщата с една единствена цел - да получат целувка от него, то редакторката още на първата им среща заяви, че иска първо да се опознаят, преди да минат към следваща стъпка.

Вижте още: Ергените Евгени и Виктор ли се забавляват в този поп-фолк клип? (ВИДЕО)

С тази си тактика Елена определено успя да се открои от останалите момичета, които търсеха интимни моменти с пианиста на всяка цена.

Е, явно редакторката реши, че двамата с Евгени вече трябва да минат на следващо ниво в отношенията им, защото в снощния епизод на предаването Елена му показа своята страстна страна и двамата се отдадоха на емоционални ласки, придружени с целувка.

Елена реши да превърне интимния момент с Евгени в сценарий на романтичен филм и каза, че е видяла падаща звезда, която ѝ е дала увереност, че действията ѝ я тласкат в правилната посока към сърцето му. Тя сподели на ергена, че се е извинила на Валерия за това, че е осъдила постъпките ѝ по време на бала на "Колежа на любовта": "Истината е, че когато насочваш отрова към някого, тя се връща към теб. Онази вечер усетих, че съм се нагълтала със собствената си отрова и прецених, че нямам право да я съдя за нейния начин да се бори за това, за което е дошла".

"Елена, която харесвам, се върна – тази Елена, която забелязах от първия ден", сподели Евгени, след което между двамата последва страстна целувка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама