Елисавета аут от "Ергенът" заради Пам: Спри да ядеш толкова много (ВИДЕО)


Елисавета аут от "Ергенът" заради Пам: Спри да ядеш толкова много (ВИДЕО)
Снимка: bTV

Не по-малко устатата приятелка на Габриела Бланко - Елисавета, в снощния епизод на риалитито "Ергенът" остана без роза. За разликата от останалите момичета, които си тръгнаха от предаването заради липса на химия с най-желания ерген в България, то напускането на Елисавета беше по-скоро наказателна акция от страна на Евгени.

Вижте още: Цвети от Hell's Kitchen с лаф за поп-фолк певицата Мария (ВИДЕО)

"Срамно е да унижаваш или подтискаш някого на основата на външни белези. Това е правило и най-вече е правилно! Да накараш някого да се срамува от това как изглежда тялото му е недопустимо!" С тези думи Евгени даде последната роза на пухкавата Пам и изпрати Елисавета от къщата.

Конфликтът между двете участнички започна от играта "Червената кутия на откровеността", в която приятелката на Бланко зададе въпроса: "Кое от момичетата тук е известно с прозвището Глиган Пешев", визирайки именно есеистката.

Вижте още: Пам получи оргазъм на първата си романтична среща с Евгени (ВИДЕО)

Скандалът между двете участнички мина всички граници на добрия тон и Елисавета остро нападна plus size модела.

"Като търсиш съжаление, спри да ядеш толкова много! Аз също съм била пълна, но съм се постарала това нещо да го променя. А при теб не виждам старание за нищо, единствено търсиш съжаление", каза Елисавета

По-късно през сълзи Пам сподели, че е била свалила 42 килограма и е страдала много. Тя отиде при Евгени и му разказа всичко, вследствие на което пианистът реши, че Елисавета трябва да си тръгне от формата. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама