Емо Каменов от "Къртицата" изгонен от сръбско предаване заради сбиване (ВИДЕО)


Емо Каменов от "Къртицата" изгонен от сръбско предаване заради сбиване (ВИДЕО)

Сигурни сме, че много от вас помнят Емил Каменов, който бе участник в предаването "Къртицата" преди години. Там той привличаше внимание с грубо и открито поведение. Казваше си всичко направо и не спестяваше нищо.

Осен години след "Къртицата" Емо явно търси слава отново не само в България, но и в чужбина.  Каменов участва в българско спортно предаване, което се излъчва в YouTube. Но освен в страната ни, той се проявява и в Сърбия, където е участник в риалити, подобно на "Big Brother", носещо името "Задруга".

Интересното е, че българинът е изгонен принудително, а причината е сбиване. Каменов е трябвало да напусне продукцията поради агресивното му поведение към друг участник.

В къщата, където се провежда предаването, е избухнал спор между двама от мъжете, който е прераснал в сериозна физическа саморазправа. Във видео, което се върти в социалните мрежи, се вижда как нашият Емо, заедно с още един участник, Кристиян Голубович, нанасят удари върху друг участник - Чертич, докато охраната безуспешно се опитва да ги разтърве. 

След проявеното насилие двамата риалити герои са били дисквалифицирани, получавайки инструкции моментално да напуснат сградата на продукцията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама