Ергенът Виктор всъщност НЕ гледа предаването, ето защо


Ергенът Виктор всъщност НЕ гледа предаването, ето защо
Снимка: Личен архив

Виктор Стоянов, когото повечето хора познават като Ергена, призна, че е имало моменти в предаването, в които не е бил напълно себе си, а също така, че е спрял да гледа риалитито. 

"Имаше моменти, в които ми се искаше да реагирам по-типичен за мен начин, но обстоятелствата не го позволяваха. Имам предвид, че осъзнавах, че цяла България ще гледа това и че тези момичета са там заради мен.

В реалния живот с голяма част от дамите дори не бих водил разговор. Толкова далеч са от моята представа за половинка, че няма да губя нито тяхното, нито своето време, опитвайки се да се опознавам с тях. Но все пак разбирах, че те са отделили много време и са загърбили личния си живот, за да ме опознаят. Това ме смиряваше и ме караше да проявя смиреност, емпатичност дори към хора, към които не бих проявил по принцип. Всички ме поздравяват за моето търпение, но в реалния живот просто ще се завъртя, ще пожелая "Приятна вечер" и ще си тръгна." Това сподели желаният ерген в интервю за нашите колеги от Sofialive.bg.

Виктор също така разкри, че е спрял да гледа предаването.

"Гледах само до пети епизод. Гледайки разговорите между момичетата, видях, че явно когато съм при тях, те се държат много прилично и в момента, в който аз завия, си показват рогата. Това започна да ми разваля спомена за преживяването и реших да не си го развалям повече. Вече съм си изградил едно мнение за момичетата и не искам да се обърквам повече. С някои от тях създадохме добри отношения и не искам да ги разваляме заради излъченото. Много хора съдят момичетата, но никой не си дава сметка, че те са поставени в среда, в която има огромна конкуренция. Поставени са в нелеки условия: коктейлът и Церемонията на розата са 4-5 часа."

Относно това дали е вярвал, че ще срещне любовта в риалити предаване: "Минаха ми през ума много мисли - това, че ситуация, в която има много камери, може би не е подходяща за срещи, че стойностни момичета биха се притеснили и не биха се записали, че няма да се запишат момичета, които ще ми допаднат. Всичко това ми мина през ума. Няма как да знаеш, ако не опиташ. Влюбвал съм се винаги случайно, непланирано и е било прекрасно. Затова си казах: "Това каква история ще бъде някой ден да кажа на децата ми, че съм срещнал майка им в предаване".

Относно жената, която търси: "Аз по-скоро търся себе си и именно това търсене на самия себе си ме отдалечава от човека до мен. Когато не съм доволен от собствената си личност, постиженията и мечтите си, аз се чувствам зле и това се прехвърля във взаимоотношенията ми. И затова проблемът не е, че не си срещнал правилния човек, проблемът може да бъде изцяло в теб".

ПРОЧЕТЕТЕ ТУК ДАЛИ ВИКТОР БИ ПРОСТИЛ ИЗНЕВЯРА!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама