Еротични сцени в новия трейлър на "Петдесет нюанса сиво"


Еротични сцени в новия трейлър на "Петдесет нюанса сиво"

Дълго чаканият втори трейлър на "Петдесет нюанса сиво"  вече е факт. В него виждаме сцените, които очаквахме да видим още в първото видео от екранизацията на романа на Е. Л. Джеймс. Но чакането си е заслужавало. Видеото разкрива повече за тялото и мислите на Крисчън Грей – от факта, че е имал тежко детство до това, че все още обича нещата да са по-груби.

Феновете на еротичния роман вече имаха възможност да видят кадри от филмовата адаптация, но новият трейлър разкрива повече и от секси химията между Джейми Дорнън и Дакота Джонсън на големия екран и повдига завесата какво ни очаква на Свети Валентин.

В новия трейлър на "Петдесет нюанса сиво" виждаме първата среща между Крисчън и Анастейжа, техния разцъфтяващ романс, полета с хеликоптер и вътрешността на Червената стая на Крисчън Грей. Феновете на поредицата романи ще останат доволни от второто видео в трепетно очакване на премиерата на филма на Свети Валентин.

А саундтракът на трейлъра е още по-горещ. Парчето Haunted, отново дело на Бийонсе, нажежава секси сцените на Джейми Дорнън и Дакота Джонсън.

"Петдесет нюанса сиво" идва в кината на 14.02.2015  година!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама