Ето как изглеждаха Жени и Ваня Джаферович, участвайки в Survivor (СНИМКИ)


Ето как изглеждаха Жени и Ваня Джаферович, участвайки в Survivor (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Новият сезон на "Survivor", който е под мотото "Скритият идол", започна вчера, 21 февруари. 20 смели мъже и жени се борят да оцелеят и за голямата награда от 150 000 лв. Стартът на приключенското риалити породи носталгия в Евгения Джаферович, която предизвика себе си в "Survivor: Панама".

Тя сподели снимки в Instagram от участието си през 2008 и написа емоционален пост, който публикуваме без редакция:

"Едва на 18г се впуснах в огромно приключение. Survivor не е за всеки. Разбрах го там. Толкова глад и студ никога не можем да си причиним в комбинация с тооолкова много зареждащ адреналин! След това приключение, участниците сме “болни” по темата, която ни остава много на сърце. @vanjadzaferovic не ме разбираше дълги годни. Едва след като преживя Сървайвър, ме разбра напълно.

Днес, 14 години след моето приключение в Панама, 7 след последния излъчен сезон “Сървайвър Камбоджа”, стартира нов сезон.

Пожелавам успех на новите участници (успех да приемат всичко, което са извършили под натиска на много глад и мизерия спокойно), успех да “излезнат” (и на ум) от играта, и да се наслаждават на хубавите емоции от това изживяване.

Знаете, че не пиша много дълги текстове, но всичко казано за @survivor_bg ми е малко."

Съпругът ѝ Ваня Джаферович, с когото имат 2 деца, през 2014 пък спечели "Survivor: Камбоджа" и сумата от 100 000 лв.

"Едно неповторимо за мен преживяване, от което излязох като победител. Липсват ми онези бели, пясъчни плажове, синият океан, разговорите под кокосовите палми, както и безсънните нощи, в които обмислях следващите ходове в играта, опитвайки се да забравя за глада и крамповете в корема, които ми бяха най-верните дружки на острова", написа преди време Ваня в Instagram.

Тази година бившият футболист е автор и водещ на епизодите за дигиталните платформи, в които феновете ще могат да надникнат в "кухнята" на предаването.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама