Ето какво каза Маги след безумния финал на „Ергенът“ и бягството на Алек (СНИМКА)


Ето какво каза Маги след безумния финал на „Ергенът“ и бягството на Алек (СНИМКА)
Снимка: bTV

Снощи станахме свидетели на наистина неочакван финал в "Ергенът", макар по-рано през деня да бе изтекло видео, в което Маги разкрива какво точно ще се случи. Мрежата буквално „гръмна“ с коментари и мемета за Алек Младенов, като най-популярни бяха тези, в които майката на Алек си го прибира вкъщи от детската площадка.

Какво обаче се случва с дамите месеци след финала?

Надежда каза: „Надявам се моят син да не стане такъв, поне аз ще се постарая да го възпирам да уважава чувствата на другите“.

Маги пък трогна последвателите си с прочувствен пост в Instagram:

„Влюбената жена е готова да ѝ се разбие сърцето, но да стои до последно!

Вижте още: Излиза филмът за Доналд Тръмп с участието на Мария Бакалова (СНИМКА)

Когато бях по-малка събирах картинки от дъвки, които се казваха Love is… Всяка опаковка криеше сладка рисунка на момче и момиче, които се обясняват в любов. В горната част пишеше “Love is…”, а надолу продължаваше с много кратко обяснение, какво е любовта. Често си ги гледах и си мечтаех, че един ден и на мен ще се случи. Голямата любов, която според този комикс беше “Да споделяте пица пред телевизора”, “Да те събужда със закуска в леглото”, “Да те целуне, когато най-малко очакваш” и десетки други. Сигурна бях, че това са нечии спомени. Някой описваше любовта на живота си. Разтърсваща, незабравима и такава, от която ти спира дъхът. И започнах да я търся, защото тези картинки ми дадоха вяра. Тя е там някъде и е възможна!

С времето забравих за картинките, вярата се сви, а любовта все не идваше. Истината е, че от години съм сама, но когато най-добрата ми приятелка ме записа за Ергенът, първата ми реакция беше да не отида на кастинга. Обаче след това си казах - Може би “Любовта е… да направиш първата крачка.”

И се гмурнах в едно приключение, което споделях с всички вас последните няколко месеца. Всяка сряда и четвъртък преживявах и анализирах отново и отново всяка ситуация, всеки поглед, дума и действие. Знаейки какъв е краят.

Тогава бях сигурна, че проблемът е в мен, защото за пореден път любовта не дойде. Стоях там до последно.

Стоях и пред телевизора до последно. За да съм сигурна в това което ще кажа сега - Проблемът не е в мен.

Затварям тази страница от живота си с любим цитат от рисуваната поредица:

“Love is… worth the wait”

Момичета, не се отказвайте! Аз няма да го направя.

Прегръщам ви!“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама