Ето какво ще направи Веселка с печалбата от "Фермата"


Ето какво ще направи Веселка с печалбата от "Фермата"
Снимка: bTV

Още с влизането си в петия сезон на „Фермата“, Веселка спечели зрителските симпатии със своето срамежливо, неподправено и леко наивно поведение. Тя прекрачи прага на "Фермата: Нов свят" плахо, а излезе като първата жена победител във „Фермата“. В осмия сезон на риалити предаването, 25-годишната жена пристъпи доста по-смело и мъдро, но с типичната си сдържаност. Това отново се хареса на зрителите и резултатът е факт - Веселка за втори път грабна голямата награда от 100 000 лева!

Още след голямата победа във „Фермата: Нов свят“, многодетната майка преобърна из основи личния си живот, остави зад гърба си лишенията и тежкия физически труд, смени професията си и изгради нов дом. Към днешна дата тя гледа 3-те си дечица в Троян и се прехранва с изработка на бижута, а не с дърводобив и коневъдство. Успяла е да направи къща за гости и кафене. 

В интервю за "Тази неделя“ Веселка Маринова каза какво ще направи с втората си награда: 

"Най-голямата ми мечта е да инвестирам в бъдещето на децата си. Не съжалявам за нито една трудност, през която съм минала в моя живот. Гордея се с всяка една рана и с всяко мое изправяне. Смятам, че точно тези неща са ме направили един силен човек, но се радвам че не съм загубила човешкото в себе си“.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама