Ето кои са новите водещи на "Тази събота и неделя" (СНИМКИ)


Ето кои са новите водещи на "Тази събота и неделя" (СНИМКИ)
Снимка: bTV

Сутрешният уикенд блок "Тази събота и неделя" по bTV ще има нови водещи. Журналистите Бесте Сабри и Митьо Маринов ще бъдат лицата на предаването от 9 септември 2023.

Двамата ще представят авторски прочит на актуалните и любопитни теми от обществено-политическия живот в страната всяка събота и неделя от 7:30 до 11:00 часа. 

Вижте още: Ето кой е новият стопанин във „Фермата“ 9 (СНИМКИ)

"Тази събота и неделя" ще има и изцяло нов модерен студиен комплекс, който ще посреща всички събеседници и най-вълнуващите теми от седмицата.

Кои са Бесте Сабри и Митьо Маринов

Те са сред най-перспективните и отличавани млади журналисти в редакцията на bTV Новините. Бесте се присъединява към медията през 2020 г. и бързо разкрива таланта си да улавя и пресъздава човешките истории и съдби с емпатия и журналистически професионализъм. За своята работа при отразяването на тежкото земетресение в Турция, Бесте получава редица награди и отличия през 2023 г.

Митьо Маринов е политически репортер. Той става част от bTV Новините през 2022 г. и успява за кратък период от време да създаде редица интересни репортажи и материали за действията на българските законотворци и политици, като е предавал международни събития от Република Северна Македония, Италия, Румъния, Обединените Арабски Емирства.

Вижте още: Легендарна водеща на БНТ напуска медията 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама