Ето кои са първите участници в "Като две капки вода"


Ето кои са първите участници в "Като две капки вода"
Снимка: NOVA

Галя Курдова, по-известна като Галка от вече несъществуващия дует КариZма, ще бъде част от новия сезон на "Като две капки вода". Компания ще ѝ прави и друг популярен изпълнител - хип-хоп певецът Тото от "СкандаУ", който миналата година стана баща.

С това официално обявените участници вече са четирима, след като стана ясно, че в образи от музикалната сцена ще влизат още Фики и Дара.

"Предстоящото си участие приемам с неподправен трепет и вълнение като една много приятна изненада. Да влезеш в ролята на любими свои артисти и идоли е очарователно силен и трогателен момент за всеки от нас като изпълнител. От друга страна елементът на безкрайна забава, което прави предаването толкова популярно, ти дава свободата да се насладиш на едно невероятно шоу, в което сме заедно с куп колеги, професионалисти и страхотния екип на предаването – едно цяло съзвездие само по себе си. Ще се радвам да изживеем всичко това заедно", сподели Галя.

Вижте тази публикация в Instagram.

Ще бъде забавно ! 😎✌️#KatoDveKapkiVoda #YourFaceSoundsFamiliar

Публикация, споделена от GALIA I Artist (@galia.official.page) на

Шоуто започва на 24 февруари, а в него ще видим и двама участници сред феновете на предаването, които бяха избрани след кастинг - Антоан и Георги.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама