Ето кой е бившият на Благовеста от „Ергенът” (СНИМКИ)


Ето кой е бившият на Благовеста от „Ергенът” (СНИМКИ)
Снимка: bTV

Благовеста е една от най-емоционалните участнички, които се борят за любовта и вниманието на Виктор. Рядко успява да сдържи сълзите си, опитва се да изпъкне с каквото ѝ хрумне и доста често се сърди по детски – ту на въпросния ерген, ту на някое от другите момичета.

В епизода, излъчен тази вечер, Блага отново се опита да е под светлината на прожекторите на всяка цена. Скандалното ѝ поведение определено не остана незабелязано от другите и предизвика голяма драма в имението. Тя дори се включи на стори в Instagram, оповестявайки: „Знам какво ще видите тази вечер и знам, че това ще предизвика вълна от емоции, но всеки е свободен да говори и мисли каквото иска.”

Преди да влезе в битката за сърцето на Виктор, Благовеста е имала дългогодишна връзка с футболиста на "Левски" и казахстанския "Окжетпес" Пламен Димов. Любовната им идилия обаче приключила след 8 години съжителство под един покрив. Доколкото се разбира финалът е бил драматичен и много болезнен за симпатичното миньонче, тъй като бившият ѝ избрал друга жена пред нея.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама