Ето коя е новата водеща на "100% будни" по БНТ (СНИМКА)


Ето коя е новата водеща на "100% будни" по БНТ (СНИМКА)
Снимка: БНТ

След като Мария Андонова напусна "100% будни" по БНТ, нейното място ще бъде заето от Надя Иванова. От 13 февруари, понеделник, сутрешното лайфстайл предаване ще има нова водеща – актрисата, която зрителите на обществената телевизия познават от емблематичното светско шоу "Елит".

Всеки делничен ден от 9:20 ч. до 11:00 ч. по БНТ 1 Надя Иванова и Стефан А. Щерев ще се грижат да бъдем "100% будни" със завладяващи рубрики, полезни идеи и любопитни дискусии в сферата на науката, културата, медицината, здравословния начин на живот, развлеченията и други.

"Много съм щастлива, че се завръщам в Българската национална телевизия, при това като водеща на едно от любимите ми предавания! Екипът на "100% будни" е страхотен и благодаря на всички за топлото посрещане! Знам, че зрителите много обичат Мария Андонова – давам си сметка, че раздялата с нея е трудна – аз няма да се опитвам да я заместя, а ще се постарая да внеса друга светлина", споделя Надя Иванова.

"На всеки път идва краят, на всеки изгрев – залезът и след зимата идва пролетта. Посрещаме Надя Иванова като Нова година – с обещание, пожелание и радост! Целият екип на предаването я очаква с нетърпение! Започваме с Надежда!", споделя Стефан А. Щерев.

Надя Иванова завършва Националната академия за театрално и филмово изкуство "Кръстьо Сарафов" в класа на Стефан Данаилов. Става водеща на предаването за актуални новини от шоубизнеса в България и по света "Елит" по Българската национална телевизия, когато е студентка втори курс. Участва в редица телевизионни сериали и театрални постановки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама
Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама