Евгени от "Ергенът" взриви мрежата с писмо до Валерия


Евгени от "Ергенът" взриви мрежата с писмо до Валерия
Снимка: Ергенът

Валерия от "Ергенът", която още от началото на предаването всички приемаха като миловидната закрилница на всички бездомни животни, успя да извади от равновесие другите участнички и да шокира зрителите. Миналата седмица красивият модел се появи на груповия коктейл неканена и в целия си блясък отмъкна Евгени пред шокираните погледи на останалите дами.

Вижте още: Валерия от "Ергенът" крие сватба? (СНИМКА)

Всички се надяваха Евгени да застане зад правилата на шоуто и в името на честното съревнование да не се поддаде на нахалното поведение на Валерия. Той обаче реагира по коренно различен начин, а писмото към плевенчанката „закова“ симпатиите му към нея. Зрителите не закъсняха и го обявиха за „пълно разочарование“, „неадекватен пубер“, „инфантилен мъж, на когото му липсва джентълменство“. Ето го и писмото към Валерия:

„Здравей, хипнотизаторке! До скоро си мислех, че никой не е в състояние да ме хипнотизира. Вечерта ми вчера беше чудесна! Ти се появи като неочаквана светкавица и я направи необикновена. Бих обвинил всеки, дръзнал да наруши закона. Правилата са, за да се спазват. Аз държа на правилата, но това, че ти така смело ги наруши само за да ме видиш, особено ме развълнува. Моля те, хулиганке, не прави повече бели! Валерия, Валерия, Валерия!“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама