Болезнени откровения и изненадващ обрат в "Ергенът" (СНИМКИ)


Болезнени откровения и изненадващ обрат в "Ергенът" (СНИМКИ)
Снимка: bTV

Тази седмица зрителите ще станат свидетели на бурни емоции, болезнени откровения и две целувки, които ще предизвикат изненадващ обрат във взаимоотношенията между участничките в "Ергенът".

В сряда вечер (22 март) вечерният коктейл ще протече по нови правила, а момичетата няма да имат право да прекъсват срещите на Евгени в градината на имението. В откровен разговор с виртуоза една от претендентките ще бъде откровена до болка и ясно ще заяви неодобрението си към постъпката му по време на бала да пренебрегне "ученичките си" и решението му да подари розата, предназначена за някоя от тях, на Валерия. Каква ще бъде реакцията на Евгени и дали "смелостта" на девойката няма да предизвика сълзи от разочарование в очите ѝ?

Вижте още: Скандално: Бащата на Айлин от "Ергенът": Да си го "слага", с който иска

По време на коктейла музикантът ще предприеме изненадващ ход и ще се настани между две от най-изявените претендентки за сърцето му. Има ли конкретна цел неговата постъпка, ще стане ясно в сряда от 21:00 ч. по bTV, когато зрителите ще станат свидетели и на едно неочаквано извинение. Вечерта ще завърши с поредната инфарктна Церемония на розата, в която харизматичният "ерген" на България ще трябва да избира между две от най-близките приятелки в имението.

В четвъртък вечер (23 март) своята покана за романтична среща ще получи дама, която отдавна копнее за индивидуално усамотение с Евгени. По време на тяхната идилия виртуозът ще изненада своята избраница, вземайки нещата буквално "в свои ръце". "Ергенът" ще отведе дамата на специална вечеря в ресторанта на свой близък приятел, а неудържимото привличане помежду им ще стане повод за повече от горещ завършек на романтичното уединение.

Вижте още: Няма да познаете Габи от "Ергенът" като блондинка (СНИМКА)

Междувременно, останалите момичета в имението ще трябва да се изправят във физическо съревнование в басейн, пълен с първокачествена "нежно хидратираща и деликатно подхранваща кожата" слуз. Наградата за победителката е първа лична "аудиенция" с Евгени и изкачване в йерархията. Две от момичетата обаче ще решат да нарушат правилата, а това тяхно "неподчинение" ще стане повод за истинска буря в имението на любовта.

Зрителите ще станат свидетели и на емоционален разговор между Евгени и Пам, в който тя ще му признае за най-голямото предателство в живота ѝ, което я е наранило до болка. Есеистката няма да успее да овладее емоциите си, а каква ще бъде реакцията на Евгени, предстои да разберем в четвъртък вечер от 21:00 ч. по bTV. Коктейлът ще бъде белязан от още една дългоочаквана целувка, която ще бъде запазена в тайна, а в края на вечерта предстои нова Церемония на розата, след която още една от претендентките ще трябва да се сбогува с Евгени.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама