Фантастичният "Дюн" ще има продължение


Фантастичният "Дюн" ще има продължение
Снимка: Getty Images

В момента едно от най-горещите филмови заглавия е "Дюн". От студиото Warner Bros (T.N) заявиха, че лентата ще има продължение, а премиерата ще бъде през октомври 2023 г.

Първата част от научнофантастичния епос, режисиран от Дени Вилньов, беше пуснат в киносалоните в Северна Америка миналата седмица и спечели 41 милиона долара през първия си уикенд.

Вилньов е категоричен, че продукцията, която заслужи адмирациите на критиците и публиката заради зашеметяващата си визуализация, трябва да се гледа на голям екран, а не у дома.

"Дюн" е епохален, зареден с емоции разказ за пътя на Пол Атреидски – изключително умен и надарен млад мъж, роден за велики дела, който поема към една от най-опасните планети във Вселената, за да осигури бъдеще на своето семейство и народа си. Силите на злото подклаждат ненаситния стремеж към доставки на най-ценния източник за съществуването – подправката, която отключва потенциалните сили на хората на много нива. Битките с враговете са непрестанни – само онези, които успеят да покорят своя страх, са достойни да оцелеят.

"Дюн" включва звезден актьорски състав, сред които Тимоти Шаламе, Зендая и Джейсън Момоа. Кастингът за продължението още не е обявен.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама