Финалът на Big Brother отвътре: Падане от сцената, псувни и алкохол


Финалът на Big Brother отвътре: Падане от сцената, псувни и алкохол
Снимка: Nova TV

С фойерверки и истинско бляскаво шоу премина финалът на Big Brother: Most Wanted. Както вече съобщихме, големият победител е Джино. Някой чудил ли се е обаче какво се случва всъщност на сцената или в публиката на мястото на големия финал? Е, ние ще ви разкажем!

Да започнем от сцената... Изгонените участници се бяха наредили като на специалната ложа близо до коментаторите и водещите. Няма да коментираме леко неадекватния им на моменти външен вид, само ще отбележим факта, че в краката им се въртеше бутилка с алкохол, която те грижливо си подаваха помежду си като на другарска сбирка.

Госпожа Захажaева, която не след дълго също бе част от изгонените съквартиранти, се полюшна два пъти и падна от сцената. Два пъти! Не знаем причината...

Влади Въргала беше толкова ентусиазиран в ролята си на коментатор, че се наложи Ники Кънчев да го побутва няколко пъти съвсем културно да си седне на мястото. В същия момент в рекламната пауза на по цигара се чуваха от различни места псувни и обидни квалификации... Стигна се до там, че дори платената публика в залата, която бе дошла просто да се забавлява и да изкара някой лев, се възмути искрено от родните VIP-ове. "Това ли са ни VIP-овете?", извика някой. Отговор нямаше...

Явно повечето съквартиранти не бяха очаровани от победата, защото щом Джино се появи на сцената като победител, традиционното струпване около него и поздравленията бяха само мираж. Джино се оказа сам с победата си, като първоначално единствено Луна и Константин го поздравиха. Стигна се дотам, че водещите приканиха близките на Джино от публиката да се присъединят към него, за да се избегне от неловката ситуация.

Тъжна картинка! На първо място – жалка за цялата ни телевизионерска история, какво е имала да види..! На второ място – жалка за така наречените VIP-ове, които дори нямаха желание да поздравят победителя в една игра. Защото така повелява добрият тон и добрите обноски, нали? А те са задължителни, особено, когато си "звезда", VIP така да се каже!

Но това едва ли скоро ще го разберат нашите "звезди"... А до тогава – НАЗДРАВЕ!

П.С. Това беше разказ от първо лице на наш източник, който беше сред гостите на финала на Big Brother: Most Wanted.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама