Флирт между Преслава и Гъмов


Флирт между Преслава и Гъмов

Шестите номинации са вече факт. Съквартирантите имаха възможност да ги проследят на живо, заедно със зрителите на Нова. Застрашени от изгонване тази седмица са Ернестина, Иво Танев, Катрин и Кичка. Те ще се изправят един срещу друг в голям титаничен сблъсък, чийто резултат ще определи публиката.

В дейли епизода тази вечер ще видим старта на новата седмична мисия "Усмихни се ако смееш”. Съквартирантите ще бъдат изправени пред ситуации, от които ще им се иска да се заливат от смях. Правилата обаче са други – те трябва да запазят сериозния си вид, независимо от всичко. Тази мисия ще е най-сериозният тест за тяхната воля, проверка на границата на техните човешки възможности. Дали звездите ще успеят да удържат усмивките си, предстои да разберем.

Гъмов ще се окаже в центъра на няколко емоционални събития в Къщата. Първа Моника обърна внимание на актьора и призна, че изпитва силни симпатии към него. Чувствата им обаче не бяха взаимни и отношенията им не прераснаха в нещо по-специално. За никого вече не е тайна, че друга жена предизвиква трепет в Гъмов – фолк дивата Преслава. Тази вечер ще станем свидетели на зараждащия се романс между двамата. Актьорът и певицата ще се наричат с нежни имена, постоянно ще се търсят и ще демонстрират близост.

Докато към Преслава актьорът изпитва нежни чувства, отношението му към Кичка е коренно противоположно. Това стана видно и от всички негови номинации, където неизменно присъства Бодурова. Днес от 20 часа ще станем свидетели на грандиозен сблъсък между двамата, в дъното на който е седмичният бюджет. По време на острия конфликт, Гъмов ще нарече певицата с обидни епитети, заради което ще бъде заплашен от Кичка със съд. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама