Гледаме специалния епизод на "Приятели" в реално време и у нас


Гледаме специалния епизод на "Приятели" в реално време и у нас
Снимка: HBO

Специалният епизод на любимия на милиони фенове сериал "Приятели" - " Приятели: Отново заедно", ще можем да гледаме и в България в стрийминг платформата на Warner media HBO GO. Щатската премиера бе обявена преди седмица за 27 май, а днес беше потвърдено, че епизодът ще бъде достъпен за гледане и в Европа.

Точният част, в който продукцията ще бъде достъпна, ще се разкрие другата седмица. Специалният епизод ще надхвърли предварително обявените 60 минути.

Звездите от "Приятели" Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиза Кудроу, Мат Леблан, Матю Пери и Дейвид Швимер се завръщат на оригиналната площадка 24 в студиата на Warner Bros. 

"Приятели: Отново заедно" е заснет без сценарий и актьорите от сериала се появяват като себе си, за да обсъдят всички емоции от времето на работата си по сериала, както и последвалия неимоверен успех. Освен тях с коментари ще се включат популярни личности, сред които Дейвид Бекъм, Джъстин Бийбър, групата BTS, Синди Крауфорд, Кара Делевин, Лейди Гага, Кийт Харингтън, комедиантът Джеймс Кордън, Том Селек и Рийз Уидърспун.

Бен Уинстън режисира специалния едночасов филм и е изпълнителен продуцент заедно с изпълнителните продуценти на "Приятели" Кевин Брайт, Марта Кауфман и Дейвид Крейн.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама