Групата Blackpink влезе в Рекордите на Гинес


Групата Blackpink влезе в Рекордите на Гинес
Снимка: Getty Images

Видеоканалът на южнокорейската момичешка група Blackpink в платформата YouTube постави рекорд за най-много гледания и влезе в Книгата на рекордите на Гинес, предаде агенция "Йонхап", като цитира компанията "YG Entertainment", представляваща квартета.

Според представените данни, актуални към 10 април т.г., общият брой гледания на видеоклипове в канала на кей поп бандата надхвърля 30 милиарда. По този показател момичетата от Blackpink изпреварват канадския певец Джъстин Бийбър, отбелязват от фирмата.

Каналът на момичешката група в YouTube е създаден през юни 2016 г. Новото постижение допълва колекцията от 21 рекорда на Blackpink, включени в Книгата на рекордите на Гинес. Сред тях са за най-стриймвана момичешка група в платформата Spotify и първата женска кей поп група, достигнала първо място в британски и американски класации за албуми.

В момента гледанията на YouTube канала на южнокорейската група достигат 30,3 милиарда, а абонатите наброяват 86,9 милиона души.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама