Хайди Клум пусна ново танцувално парче, чуйте го


Хайди Клум пусна ново танцувално парче, чуйте го
Снимка: Getty Images

Хайди Клум е изминала различни пътища през дългата си кариера. Като супермодел, бизнесдама, моден дизайнер, водещ и продуцент на предавания като Germany's Next Top Model, Project Runway и America's Got Talent, тя е оказвала голямо влияние в модата, красотата и технологичните индустрии в продължение на много години. Сега тя доказва за пореден път с новата си песен "Sunglasses At Night", че винаги е в настроение да пее и танцува.

Излизайки днес, 26-ти януари 2024 г., "Sunglasses At Night" ще бъде заглавната песен на предстоящия сезон на Germany’s Next Top Model (GNTM), който ще се излъчва от 15-ти февруари по ProSieben. Песента е продуцирана от Тиесто.

Вижте още: Няма да познаете Хайди Клум като тийнейджърка по бански (СНИМКИ)

Хайди за песента

"Мислех си за момента посред нощ на парти, когато си останал до късно, гримът ти се е разтекъл, потен си и си с кръстосан поглед и всичко, за което жадуваш, са чифт слънчеви очила" – казва Хайди Клум. "Тази сцена ми напомни за емблематичния хит от 80-те – "Sunglasses at Night" на Кори Харт. Изключително съм развълнувана, че успях да ремиксирам и презапиша тази песен с моя EDM герой Тиесто. Каква чест!"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама