Hell's Kitchen разлюти зрителите: Воче си тръгна, а Капитанова кога?


Hell's Kitchen разлюти зрителите: Воче си тръгна, а Капитанова кога?
Снимка: Hell's Kitchen/Facebook

Камелия Воче ще продължи да радва с кулинарните си умения, но не в "Кухнята на Ада", а у дома.

Макар че тя е една от най-опитните участнички, имаше лошия късмет да се препъне в едно от лесните предизвикателства, което ѝ коства оставането в шоуто.

Вижте още: Ето КОЙ пере гащите на Благой Георгиев в Survivor (ВИДЕО)

Участниците в Hell's Кitchen бяха разделени на два отбора и готвиха в сърцето на Балкана - град Априлци, където ги очакваха над 20 000 фенове. Те бяха там за празника на сланината и греяната ракия. Готвачите в шоуто трябваше да приготвят най-добрата греяна ракия. Васил с блестящото си представяне помогна на отбора си да спечели в кулинарното предизвикателство.

Загубилите се изправиха в нов сблъсък с амбициозния отбор на звездите. Последва забавно състезание с балони с хелий, в което отборът на Воче загуби. Това доведе до нови елиминации в отбора на популярните личности. Те трябваше да направят перфектния омлет, който да им гарантира оставане в "Кухнята на Ада".

Камелия Воче не успя да се справи със задачата си според шеф Ангелов и прекрати участието си в предаването. Това предизвика гнева на много зрители на риалитито, които не могат да повярват, че изявен талант в кулинарията като Воче беше елиминирана за сметка на участници като Виктория Капитанова.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама