Ето КОЙ пере гащите на Благой Георгиев в Survivor (ВИДЕО)


Ето КОЙ пере гащите на Благой Георгиев в Survivor (ВИДЕО)
Снимка: bTV

Един скандал в Survivor успя да изкара "мръсното бельо" на участниците, но не в преносен, а в напълно буквален смисъл.

Вижте още: Скандално: Бащата на Айлин от "Ергенът": Да си го слага, с който иска

Решението на Благой Георгиев - актрисата Снежана Макавеева и приятелката ѝ Божана Кацарова да преминат в конкурентния отбор на "Войните", предизвика гнева на двете участнички и доведе до пикантния въпрос - Кой пере гащите на Благо?

Оказва се, че това е фолк певицата Татяна, с която жълтата преса ги свързва като бивши любовници.

Разкритието за мръсното бельо на футболиста направи Снежана Макавеева. "На Благо му остана човек, който да му пере гащите. Това е Татяна Къцова", заяви актрисата.

Татяна не остана длъжна на Макавеева: "Само, че Татяна Къцова прави и много други неща и за разлика от някои жени, нашите мъже винаги са приветливи!", категорична беше фолк певицата.

На въпрос от Ваня Джаферович към Татяна: "Ти марионетка ли си на Благо?", фолкаджийката отговори: "Каквото и да чуя от Снежана и Божана, нищо няма да ме учуди. Жалко, че трябва да изпадаме в такива подробности. Чалга певиците освен да изглеждат добре, могат да правят още хиляди неща. Освен да пера и да се грижа за цялото племе, мога да готвя и да чистя. Не се срамувам, че съм чалга певица, напротив. А от Снежана и Божана чух такива думи и цинизми от устата им, че не ми е удобно да ги повторя. Живи и здрави да са, нямам лоши чувства към тях."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама