Хенри Кавил вече няма да се снима във "Вещерът"


Хенри Кавил вече няма да се снима във "Вещерът"
Снимка: Getty Images

Хенри Кавил напуска хитовия сериал "Вещерът" по Netflix. Третият сезон още не се е появил на екран, но от платформата вече обявиха, че ще има и четвърти сезон, но в него няма да играе британският актьор. Вместо това ролята на Гералт от Ривия ще бъде поверена на Лиъм Хемсуърт ("Игри на глада").

Новината беше обявена вчера вечерта в официалния блог на Netflix, като се цитира и Кавил.

"Моето пътешествие като Гералт от Ривия беше изпълнено с чудовища и приключения, но уви, ще оставя медальона и мечовете си за четвъртия сезон. На мое място фантастичният г-н Лиъм Хемсуърт ще поеме мантията на Белия вълк. Както при най-великите литературни герои, предавам факела с уважение към времето, прекарано в образа на Гералт, и с ентусиазъм да видя как Лиъм ще се справи с този най-завладяващ и нюансиран мъж."

Не беше посочена официална причина, поради която Хенри Кавил се отказва от ролята на Вещерът, макар че натоварената му програма може да е в основата на този ход. Актьорът е ангажиран в редица продукции, които предстоят в бъдеще, включително наскоро обявеното "The Ministry of Ungentlemanly Warfare".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама