И Джуди Халваджиян проговори за емигрирането на Зуека


И Джуди Халваджиян проговори за емигрирането на Зуека
Снимка: Facebook

Както стана ясно, тази година шоуто "Маскираният певец" ще бъде водено от Герасим Георгиев-Геро заедно с Краси Радков, който сменя Васил Василев-Зуека. Зуека взе решение да напусне България заедно със семейството си и да заживее в Испания в името на по-доброто бъдеще на детето си, а тази промяна очаквано предизвика множество реакции в социалните мрежи. Продуцентът Джуди Халваджиян даде откровено интервю пред в. "Блиц", в което разказа повече за решението на обичания актьор.

Г-н Халваджиян, остават броени дни до старта на "Маскираният певец", а емигрирането на Зуека се превърна в по-коментиран въпрос дори и от политическата ситуация в страната в момента…

Зуека винаги е бил част от екипа, просто в момента е решил да живее на друго място. Писнало му е от всичко, което се случва в тази държава. Разочарованието му тръгна още преди три години, когато спряха и не подновиха договора на „Господари на ефира“. Това е истината.

Аз съм си говорил с него и той беше много разочарован от това, че единственото предаване, което се бори за справедливост и дава надежда на хората, беше отвяно от определени самозабравили се политици с огромна власт над медиите. Много се разочарова от тази ситуация, а и от всичко друго, разбира се.

Явно рисуването сега му дава всичко онова, което през годините в телевизията му е липсвало за душевния комфорт, а и не само за него?! Поне така изглежда отстрани…

Вероятно е намерил в рисуването точно това. Вярвам и се надявам да е така. Надявам се също и че той ще се върне един ден. Въпросът е, че в тази държава някои неща трябва да се променят, а той вижда, както и ние, че за момента това не се случва. И просто му писна. Страшно е разочарован! Ние го разбираме, защото знаехме за това негово решение още отпреди 5-6 месеца, че и повече. Подкрепям го, защото той иска едно по-добро бъдеще за детето си и разбира се, в нашата държава не го вижда – с тези псевдо политици, това няма как да стане.

Съвсем се развали тандемът Рачков – Зуека…

Така се получи, да, но Рачков продължава да е водещ. При него основния мотив беше, че просто искаше да има собствено шоу. Докато на Зуека просто му писна. Сам дойде и ми каза откъде тръгва цялото му разочарование. За него, а и за голяма част от екипа, ситуацията с „Господарите“ беше абсолютно разочарование – това са хората, които 18 години се бореха за справедливост и помагаха, и изведнъж по политически причини, разбира се, които никой няма да ви каже, не се продължи договора. Затова аз винаги съм казвал, че ако видим „Господарите“ да се връщат в ефир, това означава, че нещо е започнало да се променя в държавата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама
Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама