Ицо Хазарта взриви с песен за коронавируса (ВИДЕО)


Ицо Хазарта взриви с песен за коронавируса (ВИДЕО)
Снимка: Facebook

Ицо Хазарта отново разбули духовете с новата си песен "Само споко". Вчера вечерта Христо Петров, както е истинското име на рапъра, представи парчето, което е вдъхновено от коронавируса, мерките у нас, истерията и ваксините.

Песента е дует с харизматичната изпълнителка Valentina (прочетете скорошното ни интервю с нея ТУК). Текстът и музиката са на Ицо Хазарта. Аранжиментът е на Филип Александров, а режисьор на клипа е Валери Милев.

С типичния за Хазарта сарказъм той описва ситуацията в страната (и не само), препращайки директно към политическите решения, с които той не е съгласен. Припомняме, че 41-годишният музикант многократно изказа своето негативно мнение в социалните мрежи относно ограниченията в България, наложени заради COVID-19.

"Айде не на мене тия… Дай ми доказателства на хартия, че няма епидемия от тъпотия…", гласи част от текста. А също така: "Затворете бързо ресторанти и кафета. Явно вирусът основно там шета. Тия хора там са нагли и толкова ненормални… Искат да работят. Смятай колко са ненормални!".

Разбираемо, парчето му се превърна в хит само за броени часове. Вече има над 160 000 гледания в официалния му YouTube канал и много коментари. Ето и част от тях: "На следващия протест взимам буфера и пускам. Много добро", "Единственият останал олд скул рапър, открояващ се с креативност, смислен текст и добри анти-мейнстрийм клипове. Освен това неприличащ на клошар, пънкар или наркоманче, каквито са модерните нови раперчета със самолетчета...", "Евала прическа, страшен клип, много яко звучене - разчупено. Супер яка песен, браво г-не за пореден път!!!"

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама