Инициативата "Модерно е да се чете" подарява книги


Инициативата "Модерно е да се чете" подарява книги
Снимка: ПР

Тази есен "Модерно е да се чете" се завръща с нова кампания, с която ще зарадва последователите си в социалните мрежи с книги подаръци от български автори. Кампанията в подкрепа на родните поети и писатели, както и техните издателства, ще продължи в рамките на няколко месеца, през които ще бъдат раздадени десетки книги. Всички комплименти ще бъдат предоставени от издателствата, които прегръщат идеята на "Модерно е да се чете".

Авторите, чиито творби ще бъдат представени са Татяна Гишина, Гергана Лаптева, Петър Голийски, Енчо Керязов, Светлозар Желев, Станислава Айви, Рене Карабаш, Николай Терзийски, Яница Радева, Любомир Калудов, Д-р Владислав Цветанов, Цветан Тодоров, Захари Карабашлиев, Алек Попов, Момчил Николов, Моника Василева, Людмила Нинова, Даниел Пенев, Емилия Дворянова, Кристин Димитрова, Иван Кръстев и Стивън Холмс.

Всяка седмица ще се провежда и интервю - лайф в Instagram с един от авторите, които ще бъдат представяни по време на кампанията. За тези, които не са успели да се включват в живата връзка, интервюто ще бъде публикувано в IGTV на профила на "Модерно е да се чете" в Instagram.

Организаторите излизат с призив да се четат повече творби от български автори, а по време на кампанията ще бъдат представени, както нови, така и утвърдени родни писатели.

"Модерно е да се чете" стартира през лятото на 2019г. с подкрепата на над 30 популярни личности, които застанаха зад кампанията, като си направиха снимка с любима книга и тагнаха #modernoedasechete.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Книги


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама