Иво Аръков пусна дебютно парче (ВИДЕО)


Иво Аръков пусна дебютно парче (ВИДЕО)
Снимка: Facebook Иво Аръков

Оказа, че Иво Аръков има не само актьорски умения, но се справя доста добре и с пеенето. Преди часове популярният актьор представи дебютното си парче - "Аромата".

Песента е създадена по музика и аранжимент на Искрен Тончев - Искрата, а в написването на текста са участвали Аръков, Искрата и Росен Димитров.

"Харесва ми да се занимавам с музика и продуцентство. Тази идея дълго време отлежаваше в съзнанието ми, просто не попадах на правилните хора", каза актьорът, познат от сериала "Съни Бийч" в интервю за bTV.

"Това е песен за изгарящата любов, която ни бележи. До степен да не можем да продължим. Клипът обаче завършва с приемане на действителността, да бъдем смислени и решителни", допълни той.

Във видеото Аръков за пореден път показва атлетичното си тяло, партнирайки си с певицата Десита. 

В реалния живот Иво Аръков има връзка с Габриела Николаева, като сам сподели, че в момента е щастлив в любовен план. Нещо, което си личи и от снимките, които споделя с половинката си в социалните мрежи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама