Изгониха участник от "Фермата", зрителите изригнаха


Изгониха участник от "Фермата", зрителите изригнаха
Снимка: bTV

Гечо Гечев, най-възрастният и най-колоритен участник, познат на зрителите от 3-ти сезон на „Фермата“, беше дисквалифициран служебно от риалитито. Бояджията с пиперлив нрав, който живее в Белгия, напусна стопанството, след като наруши правило №1 в предаването - между участниците да няма физическа агресия. Отстраняването му шокира и натъжи не само съотборниците му от тима „Стари герои“, но и конкурентите от „Нови надежди“.

Ситуацията, предхождаща изгонването на Гечо, се разигра преди игра на пейнтбол. Когато видя, че Валерия вдига пушката на нивото на очите си в разрез с инструктажа за боравене с оръжието, той се засили се към нея, удари я по рамото и започна да ѝ крещи. Поведението му, придружено с обиди, разплака треньорката по художествена гимнастика.

Макар изгонването на Гечо да е спрямо правилните на предаването, зрителите са доста афектирани от случващото се. Част от коментарите в социалната мрежа защитават Гечо:

"Ееее, тая лигла! Изгони човека! В миналия сезон толкова вербално насилие имаше и нищо не направиха!"

"Много противоречиви мнения. Не защитавам действието на Гечо, но ако това се квалифицира като удар, от утре в прокуратурата ще завалят жалби за лека телесна повреда.

Това наистина не беше удар, самата Валерия осъзна това, ама късно. Според мен се подведе по мнението на останалите жени и по-конкретно една от тях. Смятам, че Валерия искаше порицание за Гечо, но..."

"С изгонването на Гечо, Фермата 8 приключи, благодарение на едно момиченце."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама