Излезе документален филм за "Просто ей така…" (ВИДЕО)


Излезе документален филм за "Просто ей така…" (ВИДЕО)
Снимка: HBO България

Дни след финала на "Просто ей така…", продължението на "Сексът и градът", и с обявяването, че вторият сезон на сериала е вече потвърден, идва и още един подарък за феновете – продукцията "Просто ей така… документален филм". Оригиналният HBO Max филм показва в 70 минути ексклузивни интервюта на актьорите и екипа зад кадър.

В документалната лента виждаме интервюта със Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън, Кристин Дейвис, Сара Рамирес, Марио Кантоне, Дейвид Айгенберг, Евън Хендлър, Никол Ари Паркър, Карън Питман, Сарита Чоудхури и Майкъл Патрик Кинг. Своето специално място получават и дизайнерите на костюмите на новия сезон - Моли Роджърс и Дани Сантяго.

Модата има своето подобаващо място и в документалния филм с кадри, в които Дейвис, Паркър и Сарита Чоудхури, виждат и пробват за първи път дрехите, с които се появяват в сериала.

Както стана ясно наскоро, обувките в продукцията са дело на самата Сара Джесика Паркър. Научете повече тук.

Ще видим и Синтия Никсън в амплоато Ѝ на режисьор, както и изказване на почит към Уили Гарсън, за когото това бе последна роля, с няколко минути с него по време на снимачния процес.

Режисьор на филма е Фабиен Констант, а изпълнителни продуценти са Сара Джесика Паркър, Алисън Бенсън, Лидия Теналия и Крис Колинс.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама