Изненада: Обувките от "И просто ей така..." са дело на Сара Джесика Паркър


Изненада: Обувките от "И просто ей така..." са дело на Сара Джесика Паркър
Снимка: HBO

Благодарение на интернет е доста трудно нещо да остане тайна за дълго. И все пак, актьорският състав и екипът на „И просто ей така” успяха да запазят ключов елемент от шоуто в тайна до самия край. След като „Сексът и градът“ популяризира бранда на Маноло Бланик, показвайки ни стотици незабравими обувки, Кари Брадшоу се завърна на малкия екран с множество нови чифтове, проектирани не от друг, а от самата нея.

Като изпълнителен продуцент на комедийната драма, Паркър даде много от себе си на „И просто ей така”. Включително и за гардероба на героините. Разбира се, други дизайнери на обувки също присъстват в шоуто, но нейните модели са представени под фалшивия винтидж етикет Duchessa Gardini.

4 визии от "Просто ей така...", които да копирате

Като се има предвид модното наследство, което „Сексът и градът” остави, костюмите в продължението трябваше да бъдат наистина внимателно премислени. Дизайнерът на сценични костюми Моли Роджърс работи с Дани Сантяго по продължението и все още е изненадана, че са се справили.

„Шоуто е еднорог на толкова много нива. Имате си работа с публика, която аплодира, когато отново види колана „Roger“. Невероятно е, че мистериите все още съществуват, дори когато имате социални медии и всичко се разглежда под микроскоп. Освен това беше страхотно да имам достъп до обувки, която хората не познават и се чудят „Какви ли са тези обувки?” казва дизайнерката.

Докато едноименната марка за обувки на Паркър работи активно от 2014 година насам, тя не е имало намерение да проектира обувки за шоуто. „В света на Кари няма колекция SJP, защото това би било твърде странно за мен. Не исках да изглежда така, сякаш използвам HBO като бизнес възможност, но Моли имаше няколко дупки за запълване при аксесоарите и така стигнахме до крайния резултат и фалшивия бранд.”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама