4 визии от "Просто ей така…", които трябва да копирате


4 визии от "Просто ей така…", които трябва да копирате
Снимка: HBO

Ако сте истински фен на „Сексът и градът”, определено сте чакали със затаен дъх продължението на любимия сериал. Независимо дали сте разочаровани, или очаровани от сценария, факт е, че любимите ни нюйоркчанки отново разтърсват модните тенденции по неповторим начин. И е наистина вдъхновяващо да видим как личният стил на Кари, Миранда и Шарлот е еволюирал за последните 20 години и как се вписва в съвременните бързо променящи се течения.

От известните с ексцентричността си тоалети до значително по-зрелите модни решения на Кари, ние сме наистина доста запленени от стила на „Просто ей така…”. Няма как да не споменем роклята в люляков нюанс на Кари, съчетана с широк колан с шипове и черни токчета. Да, може да не е най-революционната визия, която Кари някога е представяла по улиците на Ню Йорк, но има какво да се каже за факта, че героинята е надраснала тесните, прилепнали, „голи“ рокли, без да изневерява на смелите нюанси и силуети.

Същото важи и за страхотната синя рокля тип блейзър – напълно адекватна спрямо съвременните тенденции, но все пак в стилистиката на Кари със странично закопчаване и ярък цвят.

О, да не забравим Миранда - известна с небрежния си стил, шапката идиотка и строгите костюми. От нас получава голяма похвала за този гащеризон в дълбок оттенък на мерло.

Шарлот винаги е се е придържала към традиционната страна на модата и класическите решения, които тя предлага. 20 години по-късно ситуацията е същата, но с много свеж полъх, фриволни кройки и красиви цветове.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама