Обвиниха Тузара в сексуално насилие, той отрича


Обвиниха Тузара в сексуално насилие, той отрича
Снимка: Getty Images

Крис Нот отрича обвиненията срещу него за сексуално насилие. В свое изявление той твърди, че никога не е изнасилвал никого и че става дума за полов акт, осъществен по съгласие.

"Обвиненията, отправени към мен от жени, които срещнах преди много години, още преди десетилетие, са неверни", каза той. "Дори и да се е случило преди 30 години или преди 30 дни, "не" винаги означава "не" и това е линия, която никога не бих прекрачил. Отношенията с тях бяха по взаимно съгласие", каза актьорът.

Две жени обвиняват Крис Нот, звездата, изиграл Тузара в "Сексът и градът", в сексуално насилие, а една твърди, че той я е изнасили брутално. Тя твърди, че "Мистър Биг" я е нападнал и изнасилил през 2004 г. и че тя трябвало да бъде шита в болница след това, което е преживяла на 22-годишна възраст.

Обвиненията бяха отправени за портала "Hollywood Reporter", за което свидетелстват двете жени, които не се познават.

И двете, подписани с псевдоними, едната като Зоуи (40), а другата като Лили (31), твърдят, че Нот е правил секс с тях пред огледало и че първото изнасилване е извършено през 2004 г., а второто, според показанията, е извършено през 2015 г., три години след като актьорът се ожени.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама