6 важни житейски урока, които научихме от Саманта Джоунс


6 важни житейски урока, които научихме от Саманта Джоунс
Снимка: Instagram

Всички фенове на "Сексът и градът" чакаха трепетно “Просто ей така”, новият сериал на HBO, който събра отново любимите ни героини за още приключения в Голямата ябълка. И докато Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис ще се върнат в красивите обувки с висок ток на Кари Брадшоу, Миранда Хобс и Шарлот Йорк, четвъртият член на приятелския квартет, Ким Катрал в ролята на Саманта Джоунс, няма да се завърне.

Това е образът, който внесе секса в "Сексът и градът". Саманта отдавна е любима на феновете на сериала, благодарение на своето лековато отношение към живота, яростна независимост, сексуална ненаситност и незабравими подвизи. Ето кои са важните житейски уроци, които научихме от нея.

1. "Точният мъж е илюзия. Започнете да живеете живота си."

Няма значение дали правилният мъж е някъде там, или не. Саманта ни напомня, че да седим в очакване да се срещнем с „Единствения“ е загуба на ценно време. Така че приемете онази мечтана работа, резервирайте пътуването, на което винаги сте искали да отидете и изяжте онзи проклет десерт. Животът е кратък, така че не забравяйте да се възползвате максимално от него – със или без партньор.

2. "Упражнения на Кегел… Аз правя моите в момента.”

Саманта е голям привърженик на упражненията за тазово дъно. И тя е права - упражненията не само могат да укрепят всичките ви мускули долу, но могат да помогнат за предотвратяване на уринарна инконтиненция и да направят секса по-добър.

КАКВО НАУЧИХМЕ ОТ ПЪРВИТЕ ДВА ЕПИЗОДА НА "ПРОСТО ЕЙ ТАКА"

3. "По-добре да съм сама, отколкото да се преструвам.“

Когато се озовете в неудовлетворяваща връзка, вие не проявявате никакво уважение към себе си или към другия човек, нито пък си давате време да разберете какво искате от една връзка. Вместо това вие сте заседнали и се възмущавате от човека, с когото сте.

4. "Няма да бъда осъждана от теб или от обществото.“

Дори в днешно време нашето общество оказва натиск върху жените да изглеждат и да се държат по определен начин. Постоянно се извиняваме, дори когато не сме направили нищо лошо. Не и Саманта, разбира се.

5. "Обичам те, но себе си обичам повече."

Наречете го егоистично, ако искате, но Саманта ни научи, че най-важната връзка, която някога ще имаме, е тази, която имаме със себе си. Така че отделете времето, от което се нуждаете, за да презаредите, да тренирате и да прекарате известно време сами, правейки нещата, които ви карат да се чувствате добре.

6. "Не може да слушаш всеки малък глас, който преминава през главата ти.”

Всички имаме онзи глас, който ни казва, че не сме достатъчно добри, достатъчно секси или красиви. Не забравяйте обаче, че вие ​​не сте вашите мисли. Направете крачка назад и разгледайте следата, която те оказват върху вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама