Ето какво се случва със Саманта в продължението на "Сексът и градът"


Ето какво се случва със Саманта в продължението на "Сексът и градът"

"И просто така", продължението на хитовия сериал "Сексът и градът", ще се завърне на 9 декември по HBO Go. И тъй като Саманта Джоунс няма да присъства в новите серии заради отказа на актрисата Ким Катрал, феновете се чудят какво се е случило с нея. Сега стана ясно, че сценаристите не са убили героинята, а са я преместили в Лондон.

"Нямаше как Саманта да се скита из Ню Йорк и другите (Шарлот и Миранда) да не комуникират с нея. Просто нямаше да има смисъл. Да я изпратим в Лос Анджелис не беше опция, тъй като го направихме в първия филм. Затова идеалният вариант да я запазим жива и да обясним отсъствието ѝ беше да я преместим в Лондон. Зрителите ще научат, че тя се чувства прекрасно в Англия, въпреки че се е скарала с Кари", каза източник пред "Дейли Мейл".

Той издаде също, че в края на сезона Кари ще направи голям жест, за да се сдобри със Саманта.

Както е известно, Ким Катрал (Саманта) има обтегнати отношения със Сара Джесика Паркър (Кари) и в реалния живот (научете повече за враждата им тук). Поради тази причина тя категорично отказа да участва в продължението. В него обаче ще видим Синтия Никсън,  Кристин Дейвис, Крис Нот, Марио Кантоне, както и нови лица, сред които Сара Рамирес и Сарита Чоудхури.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама