Апартаментът на Кари Брадшоу, който може да наемете за нощувка (СНИМКИ)


Апартаментът на Кари Брадшоу, който може да наемете за нощувка (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Ако случайно сте решили да отидете до Ню Йорк, сигурно знаете, че в Манхатън е практически ритуал да посетите апартамент, притежаван от измислен телевизионен герой. Можете да се отбиете в апартамента на Рейчъл и Моника от „Приятели“, мезонетът „Уолдорф“ от „Клюкарката”, жилището на Зайнфелд, ергенската квартира на Тед от „Как се запознах с майка ви“. Но може би нито един измислен апартамент не е бил толкова обичан, колкото този на Кари Брадшоу. Честно казано, той преспокойно може да бъде петият герой в „Сексът и градът”.

18 СЪВЕТА ЗА УСПЕШЕН И ЩАСТЛИВ ЖИВОТ ОТ МАНОЛО БЛАНИК

Перфектен символ на епохата си, със сигурност помните гарсониерата с една спалня, контролиран наем от 750 долара на месец и гардероб, бленуван от милиони жени по цял свят.

На прага на продължението на „Сексът и градът“, озаглавено „И просто така...“, известна носталгия по стария интериор се надигна. За да отпразнува новата лента, Airbnb се обедини с Warner Bros. Те успяха да пресъздадат апартамента на Кари, макар и на различно място - в престижния квартал Челси. Бъдете сигурни, въпреки новия адрес, в апартамента сякаш витае духа на Кари. Всичко си е абсолютно същото, включително пейката с принт на палмови листа, пердетата и рафтовете с книги.

От понеделник, 8 ноември, гостите могат да наемат чудния апартамент при специални условия – само за 23 долара на вечер, в чест на 23-тата годишнина откакто Кари беше представена за първи път на феновете. Разбира се, офертата е валидна само за 2 нощувки – на 12 и 13 ноември.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама