Сара Джесика Паркър шокира с вида си (СНИМКИ)


Сара Джесика Паркър шокира с вида си (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Кари Брадшоу, героинята на Сара Джесика Паркър в "Сексът и градът", е известна с добрия си стил. Но в сряда 56-годишната актриса беше заснета с доста странен тоалет - широка карирана рокля, суитчър, очила, шарени шалове върху главата и... лилави гумени ръкавици.

Кадрите са направени в Манхатън на снимачната площадка на продължението на хитовия сериал - "И просто така", чиято премиера ще се състои през декември. Тогава ще разберем и каква е причината за тази "антимодна" визия.

Верните фенове на "Сексът и градът" са доста критични относно тоалетите в новите серии. В социалните мрежи се появиха доста неодобрителни коментари. Патриша Фийлд, която преди беше стилист на четирите приятелки, този път не е част от екипа, на което се дължи и драстичната промяна във визиите.

Припомняме, че в "И просто така" отново ще видим любимите ни приятелки Кари (Сара Джесика Паркър), Шарлот (Кристин Дейвис) и Миранда (Синтия Никсън). Както беше съобщено преди време, Ким Катрал (Саманта) категорично е отказала да се присъедини към екипа. Нейното място ще бъде заето от Никол Ари Паркър, която ще се превъплъти в ролята на Лиса Тод Уексли - майка на три деца от Парк Авеню. Тя ще бъде тясно свързана с трите приятелки, но за момента не е ясно по какъв начин.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама