Ким Катрал избухна срещу Сара Джесика Паркър


Ким Катрал избухна срещу Сара Джесика Паркър

Ким Катрал написа гневно послание на колежката си Сара Джесика Паркър, с която играеха в хитовия сериал "Сексът и градът".

Причина за реакцията й стана съчувствието, което изрази Сара след смъртта на брат й. Миналата седмица 55-годишният Кристофър беше открит мъртъв в негов имот в Канада. За момента няма подозрения около причините за смъртта му.

Както се вижда от вчерашния пост на 61-годишната Саматна в Instagram, тя определено не харесва колежката си и я смята за лицемерка.

"Майка ми ме попита днес: "Кога Сара Джесика Паркър, тази лицемерка, ще те остави на мира?" Твоят постоянен опит да се свържеш с мен е болезнено напомняне колко жестока беше и си оставаш. Нека да го изясня много ясно (Ако вече не съм). Ти не си част от моето семейство. Аз не съм твоя приятелка. Затова ти пиша, за да ти кажа за последен път да спреш да използваш трагедията ни, за да възстановиш образа си на "добро момиче"."

Враждата между двете стана явна, след като миналата година се появиха твърдения, че именно Ким Катрал е виновна, че няма да се снима филмът "Сексът и градът 3".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама