Сара Джесика Паркър: Хората се радват, когато обиждат известните


Сара Джесика Паркър: Хората се радват, когато обиждат известните
Снимка: Getty Images/Guliver

Всички чакаме с нетърпение голямото продължение на “Сексът и градът”. Премиерата на "И просто така" ще се състои през декември, а продукцията, дори без да се опитва, привлича огромен медиен интерес. Разбира се, акцентът пада върху трите обичани актриси - Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис.

56-годишната Сара Джесика Паркър се появи на декемврийската корица на Vogue и смело отговори на негативните забележки в социалните мрежи относно “остарелите герои.” Самото интервю пък се проведе в апартамента, точна реплика на гарсониерата от сериала, за който ви разказахме по-рано.

„Има толкова много мизогинично бърборене по наш адрес, че съм сигурна, че това никога не би се случило на някой мъж. Побеляла, побеляла, побеляла… Имам сива коса. И? Анди Коен е напълно побелял и изискван. Защо за него няма проблем? (бел.ред. През юли посивялата Сара беше снимана да обядва с приятеля си Анди Коен, 53)

Не знам какво да ви кажа, хора! Особено в социалните мрежи. Всеки има какво да каже. Имам твърде много бръчки, нямам достатъчно бръчки. Мисля, че хората не искат да се чувстваме окей с това къде се намираме, сякаш се радват, че някой може да го заболи, когато чуе как изглежда. Това е садистично. Тук няма значение дали избираме да остаряваме естествено, или правим промени, които повдигат самочувствието ни. Знам как изглеждам. Нямам избор. Какво да направя по въпроса? Да спра стареенето? Да изчезна?”

Когато интервюто се е провеждало през септември, Сара все още обработва новината, че Уили Гарсън, по-известен като Станфорд Блатч, е починал. Само дни преди това актрисата е загубила бизнес партньора си в своята линия обувки SJP, Джордж Малкемус, от рак.

„Всичко, което мога да кажа в момента, е, че тази седмица сякаш ми е изваден важен орган и не очаквам дупката да бъде запълнена. С времето тялото ми ще свикне с тази нова архитектура, но сега се чувствам наистина много зле. Това е ужасна загуба и не мога да спра да мисля как ще ми липсва радостта от тези връзки. Мисля си и за шоуто и колко много се смяхме по време на снимките. Мисля си, че има толкова много добро в света и всички бяхме такива късметлии, че сме заедно, правейки нещо, което обичаме.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама