Излезе първи трейлър на "Блондинка“ за Мерилин Монро (ВИДЕО)


Излезе първи трейлър на "Блондинка“ за Мерилин Монро  (ВИДЕО)
Снимка: стоп кадър

Излезе първият трейлър на новия филма "Блондинка" с Ана де Армас в ролята на американската икона Мерилин Монро.

Кадри на Ана де Армас с Тоби Хъс (Copshop), който играе личния гримьора на актрисата Алън "Уайти" Снайдър, седящи пред тоалетка за грим и молещи се някой да се появи, се редуват с моменти, в които Монро се справя с тълпи от фенове и фотографи. В края на тийзъра "някой", когото Монро иска да види, най-накрая се появява. След заглавието тийзърът разкрива премиерната дата по Netflix: 23 септември.

Както можете да видите в трейлъра, човекът, когото героинята на Ана де Армас чака, не е отделен човек - поне не физически - а истинската личност на Мерилин Монро - Норма Джийн Мортенсен. Това предполага, че в "Блондинка" Норма Джийн и Монро ще бъдат третирани почти като напълно отделни личности, по подобие на героите на Брад Пит и Едуард Нортън в "Боен клуб".

Написан и режисиран от Андрю Доминик ("Killing Them Softly"), предстоящият филм на Ана де Армас е базиран на едноименния роман от 2000 г. на Джойс Карол Оутс. Макар че Оутс е използвала биографични изследвания в романа си, нейната история никога не е трябвало да се възприема като фактологична. Романът "Блондинка" е собственото въображение на Оутс за това какво би се случило, ако смъртта на Монро беше резултат от конспирация, организирана от Кенеди.

Наред с Ана де Армас и Тоби Хъс, във филма участват още Ейдриън Броуди като драматурга Артър Милър, Боби Канавале като бейзболната легенда Джо ДиМаджо, Каспар Филипсън като президента Джон Ф. Кенеди, Евън Уилямс като актьора Едуард Г. Робинсън-младши, Джулиана Никълсън като майката на Монро, Гладис Пърл Бейкър, и много други.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама