Излиза документален филм за живота на Памела Андерсън


Излиза документален филм за живота на Памела Андерсън
Снимка: Getty Images

Памела Андерсън поема контрола над "собствената си житейска история" в документален филм за живота ѝ, който излиза по Netflix на 31 януари.

55-годишната сексбомба от "Спасители на плажа" наскоро беше обект на минисериал за скандалната ѝ секс касета. Сега едрогърдата блондинка предава собствената си гледна точка по Netflix в документален филм, наречен "Pamela, A Love Story", чийто трейлър се появи вчера, съобщи "Дейли мейл".

Документалният филм на Netflix е планиран да излезе на екран в същия ден като мемоарната й книга "Love, Pamela“. В нея също става въпрос за секс касетата, която е направила с първия си съпруг Томи Лий от Motley Crue. Историята на касетата наскоро беше драматизирана по телевизията в минисериала "Pam And Tommy" с участието на Лили Джеймс и любимеца от "Аз, Тоня" Себастиан Стан.

В трейлъра на документалния филм се вижда откъс от кадър, в който Руби Уакс я пита: "Искаш ли да бъдеш сериозна актриса?", а Памела отговаря: "Аз съм сериозна актриса!", което предизвиква смях.

В друг откъс тя е видяна за кратко да играе гостуващата роля на прекрасната баба Хедър Библоу в "Бавачката" с Фран Дрешър в главната роля.

"Трябваше да направя кариера от парчетата, които останаха, но аз не съм девойка в беда", казва Памела с глас зад кадър. "Поставих се в безумни ситуации и оцелях след тя"“.

След шест неуспешни брака с петима бивши съпрузи, във филма Памела хвърля светлина и върху любовния си живот.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама