Излиза нов албум на Уитни Хюстън 11 години след смъртта ѝ


Излиза нов албум на Уитни Хюстън 11 години след смъртта ѝ
Снимка: Getty Images / Guliver

Макар че Уитни Хюстън почина преди 11 години, през март ще бъде пуснат на пазара госпъл албум с 6 нови песни, съобщи „Дейли мейл“.

В четвъртък беше обявено, че скоро ще излязат документален телевизионен специален филм, съответен албум и DVD с нейна госпъл музика. Документалният филм се нарича "Отивам на скалата: Госпъл музика на Уитни Хюстън". Новият албум ще включва 6 неиздавани досега песни от далечната 1981 г.; първият сингъл е "Testimony", който излезе в четвъртък. Ще има и госпъл песни от саундтраци на филми, между които и "Бодигард".

Неиздаваните песни включват още концертна версия на "Honors на Bridge Over Troubled Water" на "Simon & Garfunkel". Ще прозвучат също "I Found a Wonderful Way", "He Can Use Me" и "Testimony".

Премиерата на документалния филм ще бъде на 24 март по UPtv и Aspire TV. Филмът разглежда вярата на Хюстън, възхода на кариерата ѝ и нейните изпълнения.

През 2012 г. беше съобщено, че Хюстън е починала от смесването на коктейл от кснакс и други силни лекарства, отпускани с рецепта, с алкохол. Твърди се, че семейството ѝ е било уведомено от служителите на окръжния прокурор на Лос Анджелис, че в белите ѝ дробове не е имало достатъчно вода, за да се заключи, че се е удавила във ваната на луксозния си хотел и всъщност е починала преди главата ѝ да попадне под водата, съобщи "Ти Ем Зи".

Бившият съпруг на Хюстън, Боби Браун, с когото тя имаше бурна 14-годишна връзка, изпълнена с употреба на наркотици, е бил в Нешвил по време на смъртта ѝ. Твърди се, че Браун, когото тя обвиняваше отчасти за проблемите си с наркотиците, е "изпаднал в пристъпи на плач", когато е научил новината за смъртта ѝ. Дъщеря им, Боби Кристина, си отиде от този свят през 2015 след злоупотреба с наркотици.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама