Ясни са двама от треньорите в новия сезон на Гласът на България


Ясни са двама от треньорите в новия сезон на Гласът на България
Снимка: Гласът на България

Ясни са първите двама треньори в предстоящия девети сезон на "Гласът на България", който ще стартира тази есен по bTV и това са DARA и Любо Киров.

Те отново ще седнат в емблематичните червени кресла, за да се впуснат в търсене на новия "глас на България". 

"Очаквам още по-силен сезон и съм изключително радостен, че хората от моя отбор вече се реализират успешно на музикалната сцена", споделя вълнението си Любо Киров.

След броени дни, на 16 април, той ще представи новия си албум "Целуни ме", който включва и дует с DARA, озаглавен "Вече няма как". Огнената изпълнителка ще бъде специален гост на събитието в Joy Station, а двамата заедно ще изпълнят парчето си за първи път пред публика. Пак там, но на 20 април, DARA ще представи и своя първи албум - "Родена такава", с който шеметната изпълнителка и ментор зарадва феновете си съвсем скоро. 

Прослушванията на живо за новия сезон на "Гласът на България" продължават и в момента с пълна сила.

Елате на кастинг ако чувствате, че пеенето ви дава криле и ви кара да се чувствате живи. Ако това е вашата мисия, елате и бъдете смели! Няма от какво да се притеснявате!", са думите на енергичната и винаги позитивна DARA, която е готова да посрещне в отбора си впечатляващите гласове и най-веселите участници.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама