Ясно е кога стартира сериалът "Откраднат живот"


Ясно е кога стартира сериалът "Откраднат живот"

Денят на жената, 8 март, тази година ще бъде още по-вълнуващ, защото тогава ще стартира и най-новият български сериал "Откраднат живот".

Вече са ясни имената на актьорите, които ще облекат белите престилки, за да влязат в главните роли – Стоян Алексиев, Димо Алексиев, Александър Алексиев, Радина Думанян и Йоана Буковска. Към тази звездна компания ще се присъединят още Мария Каварджикова, Янина Кашева и Марта Вачкова.

Носителката на две награди "Аскеер" за главна женска роля Мария Каварджикова ще влезе в ролята на Евгения Генадиева. Скромна жена и добра съпруга на директора на МБАЛ "Св. Кирил" - д-р Генадиев, когото дълго време не успява да дари с наследник. Евгения няма общо с лекарската професия, но целият ѝ живот косвено е свързан с нея, заради мъжа ѝ, сина ѝ и приятелското им обкръжение. 

Цялата завръзка започва на 31 декември 1982 година, когато след много опити и дълго очакване, Евгения Генадиева ражда сина си. Малкият наследник на д-р Генадиев се ражда с тежка сърдечна малформация, която по онова време завършва фатално в голям процент от случаите. По същото време се ражда и друго бебе – здраво момченце, чиято майка умира непосредствено след раждането. Д-р Генадиев е изправен пред най-голямата дилема в живота си – да се намеси ли в съдбата, погазвайки Хипократовата клетва и човешките закони, или да приеме тежката си участ...

В историята се намесва и педиатърът д-р Кръстева, която е близка с д-р Генадиев и ще се превърне в "грозен белег от миналото му”. В ролята на д-р Кръстева влиза голямата българска актриса Янина Кашева, позната на зрителите от култовия български филм "Всичко е любов”.

Не такъв е случаят с Главната сестра на болницата. Общоизвестен факт е, че именно Главната сестра е "душата и сърцето” в един екип, от нейния характер и поведение зависи цялостният климат в болницата. Интересният образ на Главната сестра в "Откраднат живот” е поверен на любимата на зрителите Марта Вачкова, на която ролята пасва идеално. 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама