Женски бой: Жената на Здравко от „Big Brother” и любовницата му в люта битка


Женски бой: Жената на Здравко от „Big Brother” и любовницата му в люта битка
Снимка: Здравко Василев

Победителят от първия сезон на "Big Brother" Здравко винаги е бил известен като доста „палав“. Съпругата му Христина, която също стана позната на зрителите покрай влизането в къщата си бременна, явно не се е примирила с бохемския дух на любовчията Здравко.

Вижте още: Снежана Макавеева претърпя операция заради контузия от Survivor

Лъганата съпруга е спретнала ожесточена засада на любовницата на мъжа си в Приморско, ставайки тема номер 1 в морския курорт, пишат от Hotnews. Според изданието и двете дами вече са дали показания. Морският гларус обаче отрича твърденията за подобна случка.

Злите езици твърдят, че за инцидента се оплакала самата потърпевша – Божена, която по призход е от Словакия, но от 3 години живее в малкото градче, тъй като има туристически бизнес. Ето какво е написала тя в социалната мрежа:

"Снощи бях брутално нападната на алеята в Приморско от жена от ревност. Разминах се с доста количество изскубана коса, заплахи за живота, обиди от всякакъв род, но изпитах огромен страх за живота си в един момент. Когато чуеш: "Божена можеш ли да плуваш?" и усещаш как някой те дърпа за косата в скалите и иска да те хвърли едва ли не в морето...Няма да навлизам в детайли повече и няма да издавам имена. Това е единствен коментар, който ще каза за случката". 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама