Йоанна Драгнева представи новата си песен "Безкрайно" (ВИДЕО)


Йоанна Драгнева представи новата си песен "Безкрайно" (ВИДЕО)
Снимка: ПР

Йоанна Драгнева официално представи новата си песен "Безкрайно", вдъхновена от силата на любовта.

Повече за песента

"Безкрайно" извървя своя дълъг път преди да дойде в съвършената си форма - сподели Йоанна Драгнева минути преди официалната премиера на песента. "Започнахме да работим по музиката, заедно с композитора Щерион Пилидов, още преди две години, но дълго текстът не намираше своите думи… До една на пръв поглед обикновена вечер, в която сякаш музата дойде при мен и текстът се появи в цялост и смисъл."

"Безкрайно" описва любовта в нейната необятна форма. Искрена, мащабна, чиста емоция, която копнее да бъде споделена. Видеото към песента хармонира с общото "саундтрак" усещане. Режисьорът Радослав Събев-Шошо снима с нестандартен ефект на камерата, за да предаде онази емоционална и магична визия, сякаш отвъд нашия свят.

Освен към талантливия Щерион Пилидов за участие в песента Йоанна отправя покана към Кръстина Кокорска-Криста, която се включва с кристалните си вокали в проекта. Още една специална роля бележи "Безкрайно" и добавя виртуозен щрих към музика и визия - тази на световноизвестния цигулар Свет Радославов. "Свет е мой съученик от музикалното училище - разказва Йоанна - и аз съм щастлива, че той прие да участва в "Безкрайно" веднага след като му споделих идеята. Нещо повече-въпреки натоварения си график, Свет успя да дойде в България, да се снима в клипа и да бележи проекта с уникалното си присъствие.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама