Как да разберете дали той ви обича според зодията му


Как да разберете дали той ви обича според зодията му
Снимка: iStock/Guliver

Не всеки човек носи “сърцето си на ръкава”. Още повече, когато става дума за представителите на силния пол. Но ако се чудите дали партньорът ви е наистина влюбен във вас, ето как да разберете според зодията му.

Овен

Овенът иска да бъде най-добрия ви приятел и наистина се вълнува, когато сте наоколо. Когато са влюбени, тези мъже задават много въпроси и не се страхуват да правят първия ход. Влюбеният Овен е много грижовен, но много интензивен любовник.

Телец

Телците погребват чувствата си, колкото по-силни стават. не е изключено да ви подложат на няколко изпитания, преди да се доверят. Тези господа ще направят всичко възможно да ви ухажват, преди да изразят как се чувстват директно.

ЗА КАКЪВ МЪЖ СИ МЕЧТАЯТ ЖЕНИТЕ ОТ РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ

Близнаци

Те бърборят постоянно и веднага се привързват (дори ако са объркани от това как се чувстват, винаги ще ви кажат). Близнаците са забавни и обичат да обичат, така че „влюбването“ за тях е дълбока, истинска връзка, което ги кара да са адски прозрачни.

Рак

Дори когато са дълбоко заинтересовани, те са предпазливи. Раците усещат всичко много интензивно и са склонни да обмислят дълго време, преди да решат какво да правят. Когато Ракът се грижи за вас, той ще иска да бъде вашият най-добър приятел, любовник и фен.

Лъв

Влюбените Лъвове са малко териториални. Мъжете от тази зодия имат голямо его и когато са влюбени искат да ви “маркират”. Те са харизматични както винаги, но и лека-полека започват да споделят живота, който толкова обичат.

Дева

Играят го готини, но тайно са ужасени. Те са наистина трудни за четене, но обичат много интензивно. Никога няма да разберете как се чувства един мъж Дева, защото се опитва да спазва дистанция. Ако това е объркващо, попитайте го директно и бъдете прозрачни.

Везни

Те започват веднага да правят промени заради вас. Везните обичат себе си, живота си и поддържат продуктивността и мира, така че ако започнат да се отказват от нещо, за да бъдат с вас, това е първият знак. Следващото е, че те ще се карат с вас - Везните никога не встъпват в спор, освен ако не им пука дълбоко.

Скорпион

Дори ако Скорпионът се кълне, че „не иска връзка“ или „просто търси нещо небрежно“, когато започне да се влюбва, той става много лоялен и започва да се държи сякаш сте двойка. Те искат да научат всичко, което могат, преди да се впуснат във връзка. Щом го направят, любовта ще събори всичките им стени.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ИМАТ АНГЕЛСКА ДУША

Стрелец

Влюбените Стрелци искат да се впускате в пътувания през уикенда, да разказват вицове и да се забавлявате заедно. Те виждат любовта като невероятна възможност да изпитат повече радост от живота и се нуждаят от партньори, които са равни на тях.

Козирог

Те вече планират бъдещето. Козирозите обичат да се трудят и харесват сигурността, която една стабилна връзка дава. Те приемат живота си сериозно и процъфтяват, когато вярват, че работите за развиване на ангажимент за цял живот.

Водолей

Те са безкористни и изглежда, че са били изненадани от връзката ви. Водолеят е един от най-добрите любовници - ще ви дадат всичко, което имат и ще се опитат да създадат перфектната връзка, за да ви е комфортно.

Риби

Те споделят с вас мечтите си и са посветени на любовта. Те ще пускат любимата ви музика, ще ви изпращат линкове към статии, които ги вдъхновяват, ще ви пишат писма и ще искат да ви вкарат в техните странни малки светове. Влюбените Риби са безнадеждни, но и много чувствителни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама