Годишен хороскоп за 2021 за въздушните зодии - Близнаци, Везни и Водолей


Годишен хороскоп за 2021 за въздушните зодии - Близнаци, Везни и Водолей
Снимка: iStock/Guliver

ЗА БЛИЗНАЦИ

Началото на новата година ще ви вдъхнови за постигането на нови цели. През януари съдбата ще ви постави в центъра на събитията. Изненадващо обстоятелство ще ви даде шанс да се изявите и да завоювате нови по-високи и стабилни позиции в работата. Това ще бъде много добра възможност да промените живота си. Някои от вас ще сменят работата си. Най-важното ви качество ще бъде гъвкавостта.

Според това как се адаптирате към промените ще зависи как ще се развият делата ви през февруари. Ще имате достатъчно свобода и време, за да намерите нови по-успешни начини за прокарването на идеите си. Имайте предвид, че от 30 януари до 21 февруари Меркурий е ретрограден. През този период не предприемайте нови начинания, избягвайте пътуванията и не купувайте техника.

През март отново ще сте в окото на бурята, но ако сте добре екипирани с опит и далновидност, може само да извлечете ползи от положението. Същевременно това ще е месец, в който ще имате известни трудности в комуникацията, затова не залагайте на преговори.

Април ще ви ще ви подскаже начин да излезете от сложна семейна ситуация. Тогава е важно да ви води добрината, забравете за нечисти амбиции. Не са изключени и сериозни професионални успехи, които обаче ще ви костват много усилия.

Май ще е подходящ месец да възстановите силите си. Тогава може да планирате кратка почивка. През този месец обърнете внимание на здравето си. Въведете положителни промени в храненето и повишете физическата си активност.

Юни и юли не са подходящи месеци за почивка в близост до водни басейни. Вниманието ви ще е намалено, това ще създаде риск от инциденти. През този период внимавайте да не попаднете в капана на илюзиите. Може да станете жертва на измама.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ МЕСЕЦИ ТУК!

НАУЧЕТЕ ТУК ГОДИШНИЯ ХОРОСКОП ЗА ОГНЕНИТЕ ЗОДИИ - ОВЕН, ЛЪВ И СТРЕЛЕЦ

ЗА ВЕЗНИ

Новата година започва щастливо за представителите на знака Везни. В първите дни на януари ще имате вероятни възможности за повишаване на доходите, развиването на нова дейност и осъществяването на контакти извън граница. Активността ви през този период може да осигури благоденствието ви през цялата година.

Февруари е месец, в който ще бъдете в центъра на събитията. Тогава ще може да научите много и да натрупате ценен опит, ако следите внимателно случващото се. Най-полезни през периода ще бъдат вашата фантазия и умението ви да се адаптирате.

През март щастливите случайности ще нахлуят в живота ви. Това е месец, в който да проявите милосърдие и разбиране към нуждаещите се. Месецът ще е особено успешен за представителите на знака, които се занимават с творческа дейност.

Април е време за активна комуникация. От начина, по който общувате с околните, ще зависи развоят на делата ви. Необходимо е да проявите максимално ниво на дипломация и да може да се разберете с всеки, с когото общувате. В последните дни на месеца може да си подарите кратка почивка.

Май е месец за извършването на малки ремонтни дейности. Не се колебайте да се разделите с вещи, които не сте ползвали дълго време. Опитайте се да не трупате и ненужни такива. В края на месеца ще се повиши работната ви активност. В последните дни на май бъдете внимателни с приема на лекарства и не злоупотребявайте с алкохол.

През юни очаквайте изненадваща финансова придобивка - това може да е повишаване на заплатата или връщането на дълг към вас. Месецът ще е подходящ и за започването на нови проекти. В края на периода бъдете по-стриктни в работата си - в противен случай може да бъдете подложени на санкции.

През юли ще трябва да се борите със зъби и нокти, за да запазите професионалната си позиция. Възможни са материални загуби, бъдете пестеливи и внимателни. Само проявата на желязна дисциплина ще спаси статуквото ви.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ МЕСЕЦИ ТУК

ВИЖТЕ ТУК ГОДИШНИЯ ХОРОСКОП ЗА ЗЕМНИТЕ ЗОДИИ - ТЕЛЕЦ, ДЕВА И КОЗИРОГ

ЗА ВОДОЛЕЙ

Това е година, в която няма да ви е лесно да разбирате събитията. Ситуацията ще се променя рязко пред очите ви. През януари най-важната ви задача ще бъде да не се отклонявате от пътя си. Това е време, в което да имате пълна вяра в себе си и в уменията си. Бъдете готови за сериозни промени и в хората около вас.

През февруари сякаш ще предвиждате събитията. Доверявайте се на интуицията си и няма да сбъркате. През този период ще се сдобиете с много нови приятели и съмишленици. Тяхната сила и симпатии ще ви помогнат за осъществяването на ваши нови идеи проекти.

Март ще е силен месец във всички отношения. Ще може да докажете уменията си в работата, от което ще последват положителни последици за финансите ви. У дома очаквайте добри новини и появата на нов член на семейството.

Април може да се окаже решаващ за вашето професионално развитие. Не спирайте да се доказвате. Това е време, в което да демонстрирате цялото си самочувствие и умения, на които сте способни. Времето е подходящо и за сключването на договори.

През май ви очакват някои трудности в комуникацията. Възможни са манипулативни действия от трета страна, чиято цел ще бъде да ви накара да се откажете от амбициите си.

Юни и юли ще са месеци, изпълнени със спокойствие и хармония. Тогава може да планирате лятната си почивка. Времето е подходящо и за извършването на ремонт, който отдавна сте планирали.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ МЕСЕЦИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама